O nas

AdriaBio je biotehnološko podjetje, ki je razvilo niz inovativnih oblog za rane pod imenom LifeMatrix-FX. Te so namenjene boljšem in učinkovitejšem zdravljenju in pospešenem celjenju vseh tipov ran (akutne, kronične in kirurške). Vabimo vas, da si ogledate naše produkte.

Kozmetika Vitalba je naša kolekcija krem in gelov za kožo na obrazu, rokah in telesu. Gre za ročno izdelano kozmetiko, ki vsebuje 100% naravne sestavine. Obstajata različici za moške in ženske. Vitalba kozmetika ne vsebuje parabenov, silikonov, vazelina, parafina ali barvila.

Kdo smo

Smo tim izkušenih znastvenikov, s širokim spektrom znanja s področij epitelijske biologije, regenerativne in veterinarske medicine, ki že več kot 30 let raziskujemo na področju molekularne dermatologije. V sodelovanju z najboljšimi svetovnimi znastveniki razvijamo novo generacijo kožnih ekvivalentov, ki bodo lahko uporabljeni ne le za potrebe razvoja personaliziranih pristopov zdravljenja, temveč tudi za testiranje in odkrivanje novih zdravil.

Naše delo

Naš cilj je razviti produkte, ki bodo zdravnikom, stomatologom in veterinarjem omogočili boljše, bistveno bolj uporabne, rešitve za težave njihovih pacientov.

Naša mantra

Verjamemo, da brez bazičnih raziskav ni mogoč noben koncept biomedicinske diagnostike, terapije ali razvoj produktov.

V letu 2016 je podjetje Adriabio pridobilo sredstva od Slovenskega podjetniškega sklada za razvoj start up podjetij.